Ervaring van Mike

Jarenlang had ik problemen met mijn voorhuid, die erg lang was en nogal nauw. Ondanks dat ik me minstens twee maal per dag waste, had ik veel last van infecties, die de voorhuid nog nauwer maakten. Mijn dokter raadde me meerdere malen een besnijdenis aan, maar ik stond daar niet bepaald om te springen en ik stelde het steeds maar uit.

Uiteindelijk, toen een besnijdenis toch steeds dichterbij leek te komen, begon ik er vanalles over te lezen en kwam ik ook veel sites op internet tegen, die tegen besnijdenis zijn. Deze sites maakten mij bang, en ik stelde een besnijdenis nog verder uit. Ik had visioenen van mijn penis die volkomen onbruikbaar zou worden. Het woordgebruik van deze sites zou iedereen bang maken: “penisreductie-chirurgie, verminking, alle gevoel weg” etc.

Na voor de zoveelste maal geplaagd te zijn door een infectie, en mijn vrouw die steeds meer aandrong, belde ik mijn arts op en maakte ik een afspraak voor de operatie. De ingreep gebeurde afgelopen maand onder volledige narcose. De operatie zelf duurde maar 30 minuten ongeveer. Toen ik wakker werd, voelde ik dat de huid achter de eikel wat gespannen was, maar pijn voelde ik niet. Aan het eind van de dag kon ik naar huis en de dokter gaf me een recept voor pijnstillers mee.

Toen ik weer thuis was durfde ik eindelijk naar de “verminking” te kijken, die mij aangedaan zou zijn, maar ik was blij verrast. De snee was net achter de eikel gemaakt, zodat de hele eikel bloot lag, de hechtingen waren van heel dun materiaal en waren gedeeltelijk bedekt door de overgebleven huid van de stam van de penis. Er was een kleine zwelling, maar het zag er zeker niet als een “verminking” uit.

De eerste paar dagen deed het een beetje pijn, een soort brandend gevoel, maar dat was goed uit te houden met pijnstillers. Het vervelendste was de gevoeligheid van de eikel die nu bloot lag – zelfs als een laken er even aan kwam, voelde het onaangenaam aan. Na de eerste week werd de zwelling minder en vielen de hechtingen eruit. Door de gevoeligheid van de blootliggende eikel kon ik alleen maar ondergoed aan dat heel zacht was. Na twee weken kon ik weer normaal ondergoed dragen. De eikel was nog gevoelig, maar het ging elke dag beter. Nu, 5 weken na de operatie heb ik nergens meer last van.

De grote dag was 3 weken na de operatie, de eerste “besneden sex”. Zou het werken??? Volgens de anti-besnijdenis-propaganda zou mijn sexleven nu voorbij zijn!! Nou, ze hebben het helemaal mis!! Sex is beter dan ooit. Het gevoel van de blote eikel die zo beter gestimuleerd wordt, is fantastisch. De huid die altijd op en neer schoof, zit nu strak om de stam van de penis, en dat maakt een orgasme intenser. De extreme gevoeligheid van de eikel is weg, waardoor ik langer kan. Mijn vrouw geniet nu ook meer van geslachtsgemeenschap, zij voelt ook meer. Bijkomende voordelen zijn dat ik me schoner voel, en zowel mijn vrouw en ik vinden mijn besneden penis beter uitzien, hij ziet er sexier uit.

Samengevat, ik ben heel tevreden met het resultaat van de operatie, de ingreep zelf is helemaal niet vervelend en de pijn is goed onder controle te houden. De voordelen wegen ruimschoots op tegen het ongemak dat maar van korte duur is bij een besnijdenis. Als je besneden moet worden, of als je dat zelf wil, laat je dan niet afschrikken door de anti-besnijdenis-sites op internet. Ik weet dat sommige van hun teksten heel goed in elkaar gezet zijn en heel geloofwaardig overkomen, maar ze zitten er volkomen naast. Besnijdenis is een eenvoudige ingreep, en je sexleven is niet voorbij erna, het is juist beter!!! Doe het gewoon!!