Ervaring van Mister X

Ik ben 17 jaar en kom uit India. Ik ben in een moslim familie geboren in Delhi.

Toen ik 4 jaar was zag ik opeens allemaal mensen bij ons thuis die ik niet kende en er werd eten enzo gemaakt.

Toen moest ik van een tante een witte jurkachtige kleding dragen wat wij moslims in India, Pakistan en Afghanistan dragen. Toen kwam er iemand aan en die begon allemaal verhaaltjes te vertellen en ik moest geloof ik liggen. Toen deed iemand uit mijn familie zijn handen voor mijn ogen en toen voelde ik best wel pijn, dat is het enige wat ik eigenlijk nog goed herinner als ik terug kijk naar m`n besnijdenis. Ik kreeg allemaal kadootjes en zo en veel familieleden kwamen.

Ik weet niet meer hoelang het was dat de penis genezen was omdat ik nog zo klein was, maar mijn vader vertelde mij dat het maar een paar dagen duurde en ik denk dat dit komt omdat ik vrij jong was.

Ik weet niet op welke manier moslims besnijden en welke stijl maar ik weet dat als ik naar mijn penis kijk dat ik een eikel zie, en ik heb geen toompje of fenumpje ofzo, de zijhuid en voorhuid is helemaal weg. Als ik naar mijn penis kijk, zie ik mijn eikel en daaronder is ie helemaal rond. Geen huid ofzo over, als mijne slap is zie je ook geen rimpels enzo. Dus denk ik dat er best wat huid weg is gehaald.

Binnen de Islam is de besnijdenis verplicht, de profeet Muhammad raadde het iedereen aan. Er staat in het heilige boek, de Sunnah, dat het goed is om het te doen. En net zoals de joden het geloven, vroeg God aan profeet Ibrahiem (Abraham) om zijn penis te besnijden. Dus wij zien het hygienisch, schoon, en als opoffering en bovendien heeft de profeet Muhammad het ons aangeraden. Zoiets als onbesneden moslims bestaan dus niet.
Zelf ken ik Marokkaanse meisjes die met Hollandse mannen zijn getrouwd, en dan moet de man moslim worden en ook besneden worden, anders mag de man geen sex met de vrouw hebben.
(Ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben geweest)

Zelf vind ik het heel makkelijk schoon te maken, effe met papiertje schoonvegen en effe onder de kraan spoelen en klaar is kees. Nou ik de foto`s heb gezien ben ik blij dat ik besneden ben. Ik moet zeggen dat alle foto`s van besneden penissen niet overeenkomen met mijn besneden penis. Mijne is gewoon compleet besneden en niet zoals op de foto`s half besneden ofzo.

Je wordt ouder en ouder en je denkt dat een normale penis er zo uitziet, ik heb ook nog nooit eerder een onbesneden penis gezien. Ik kwam op jullie website en ik zag het voor het eerst hier. Ik vind het minder mooi, het lijkt mij best wel vies, lijkt op een olifantenslurfje en verder heb ik geen sex ervaringen ofzo dat ik kan vergelijken omdat ik nog nooit sex heb gehad en omdat ik jong was besneden.