Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Wie heeft de nieuwe site opgezet?  

  RSS

Nico
 Nico
(@Nico)
Gast
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 1
16/10/2018 9:36 pm  

Fijn dat besnijdenisinfo.nl, na jaren geleden opeens met forum en al offline te zijn gegaan, op een nieuwe manier weer terug in de lucht is. In Nederland was helaas geen enkel forum te vinden. Maar wie zit hier achter? Is dit dezelfde eigenaar als vroeger of is er een nieuw groepje opgestaan? Of is dit een belangenbehartiger? Zou het fijn vinden hier wat duidelijkheid over te hebben.


Ronny vond het leuk
ReageerCitaat
Martin
(@martin)
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 4
23/11/2018 3:06 pm  

Goedemiddag Nico en forumleden!

Allereerst excuses voor mijn late reactie. Gedurende mijn jongere jaren heb ik veel aan de website Besnijdenisinfo.nl en haar forum gehad. Binnen mijn vakgebied marketing ben ik veel met websites bezig en een tijd geleden zag ik tot mijn verbazing dat het domein Besnijdenisinfo.nl vrij kwam; de website was dus niet meer online. Omdat ik het fijn vond dat er zoiets als Besnijdenisinfo.nl op internet te vinden was en ik van mening ben dat er altijd een mogelijkheid moet zijn om zulke onderwerpen (anoniem) te kunnen bespreken, besloot ik om de website in vrije tijd weer nieuw leven in te blazen.

Het doet mij deugd om te zien dat er mensen zijn die elkaar hier in kunnen helpen door advies te geven en ervaringen te delen. 

Overigens ben ik uiteindelijk niet besneden, maar had ik wel last van een zogenoemde Spaanse kraag. Volgens de huisarts was besnijdenis niet noodzakelijk en heb ik het onder controle.

Groet,

Martin

This post was modified 3 jaar geleden 2 times by Martin

Man55 en Ronny vonden het leuk
ReageerCitaat
Joris
(@joris)
Eminent lid
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 11
10/12/2018 9:21 pm  

Beste,

Omdat ik nog maar kort geleden besneden ben, rol ik van de ene in de andere ervaring. Daarom ben ik twee weken geleden begonnen mijn verhaal te vertellen op deze site. Ik wil daar graag nieuwe ervaringen aan toevoegen. En dan bij voorkeur toegevoegd aan mijn eerste verhaal. En dan een van de komende dagen of weken weer een aanvulling. Hoe doe ik dat op deze site? 

Met goede groet,
Joris

P.S. Ik ben ingelogd. Ik vraag me af of deze vraag nu ook onder mijn account komt te hangen.. Ik denk dat ik dit pas zie als ik nu een <add>  doe. 


ReageerCitaat
Martin
(@martin)
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 4
11/12/2018 2:13 pm  

Dag Joris,

Bedankt voor je bericht. Je kan onderaan bij je eerste bericht op het knopje Wijzig klikken. Je krijgt dan de mogelijk om je eerste bericht aan te passen en eventueel tekst toe te voegen. Dit kan je elke keer doen wanneer je weer een aanvulling wilt doen. Ik heb dit zonet al even voor je gedaan.

Groet,

Martin


ReageerCitaat
Joris
(@joris)
Eminent lid
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 11
15/12/2018 8:46 pm  

Beste Martin,

Wat fijn dat je het eerste vervolg onder mijn eerste bijdrage hebt geplaatst. Ik stel dat zeer op prijs. Mijn dank!

Ik bedacht mij intussen ook al dat ik dat misschien zelf kan doen door mijn hele verhaal opnieuw te plaatsen en het vervolg er onder te zetten. De 'wijzig'-knop heb ik over het hoofd gezien.

Met goede groet,
Joris


ReageerCitaat
Martin
(@martin)
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 4
18/12/2018 3:35 pm  

Dag Joris,

Graag gedaan! Ik zag je aanvulling, mooi en gedetailleerd! Is het wellicht een optie om jouw verhaal uiteindelijk gedetailleerd (zoals het nu op het forum staat + toekomstige aanvullingen) uiteindelijk op de pagina www.besnijdenisinfo.nl/ervaringen/ te plaatsen en dan een beknopte/samenvattende versie (+ link naar volledig verhaal) op het forum te plaatsen?

Groet,

Martin


ReageerCitaat
Joris
(@joris)
Eminent lid
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 11
18/12/2018 11:32 pm  

Beste Martin,

Dank voor je reactie! Natuurlijk is het een optie om het schakelen tussen "//ervaringen/" en het forum te stimuleren. Ik vraag me echter af: misschien kan de samenvattende versie op //ervaringen met een link naar de uitgebreide versie op het forum. Kortom: draai je idee om?

Mocht ik langdradig en/of in veel details gaan, laat het gerust weten. Dan pas ik e.e.a uiteraard aan. Natuurlijk ben ik op dit moment nog erg vol van wat er is gebeurd en wat er nog komt (denk ik). Dat geeft een risico veel in details te treden. Geneer je niet en hou me daarin tegen 😉 Immers, het moet leesbaar blijven. 

Met goede groet,
Joris

P.S. Heb je gezien dat mijn laatste bijdrage ervoor heeft gezorgd dat kris-kras over mijn tekstbijdrage aanhalingstekens zijn geplaatst? 


ReageerCitaat
Joris
(@joris)
Eminent lid
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 11
08/01/2019 12:05 am  

Beste Martin,

Afgelopen week heb ik mijn verhaal geüpdatet tot en met de zesde week na de ingreep. Daarmee is - denk ik - voorlopig het meest belangrijke vertelt. Mogelijk komt er na een week of wat nog een nabrander met mijn ervaringen tot dat moment.

Mijn nieuwe bijdrage kon toch niet telkens aan de reeds bestaande tekst worden toegevoegd. Ik kreeg namelijk de optie 'Wijzig' niet aangeboden op de site. Daarom staan er nu nog steeds verschillende bijdragen van mij die telkens beginnen met dezelfde tekst en steeds een stukje langer worden. Het zou fijn zijn als die zouden kunnen worden verwijderd nu de meest relevante ervaringen zijn geplaatst.
Ik zie geen keuzemogelijkheid op de site om die eerdere bijdragen te verwijderen.

De nu complete versie zou ik graag bij de inleiding tekstueel nog wat willen aanpassen. Namelijk door toe te lichten dat mijn ervaringen zijn gepubliceerd op het Forum in delen over een periode van een week of zes. Helaas heb ik ook hier niet de wijzig-optie. Het zou fijn zijn als je die mogelijkheid nog een keer toelicht. Misschien heb jij de mogelijkheid mij rechtstreeks te e-mailen? 

Met goede groet,
Joris


ReageerCitaat
Gilbert
 Gilbert
(@Gilbert)
Gast
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 5
03/05/2019 5:03 am  

Hoe maak ik een profiel aan?


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub