Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Type besnijdenis  

  RSS

Anoniem
 Anoniem
(@Anoniem)
Gast
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 1
07/12/2020 7:50 am  

Vorige week voor een consult bij de uroloog geweest, een van onze kinderen heeft phimosis.

Hij kan zijn voorhuid niet meer goed terugtrekken en hierdoor ontstaat er vooral bij eikelrand een ophoping van smegma.

De uroloog gaf aan dat medische besnijdenissen tegenwoordig wel weer worden vergoed, maar hij wil dan alleen een soort v-incissie maken waarbij de voorhuid iets ruimer wordt.

Wij hebben in totaal drie zoons, waarbij we bij de ander ook al met zalf aan het smeren zijn om het op te rekken. Deze wordt echter niet vergoed en tot 15 jaar is het bij de besnijdenis kliniek goedkoper dan vanaf 16. We hebben dus contact opgenomen om alle drie onze kinderen te besnijden, waarbij we de vraag kregen of we dit dmv de klem methode wilde, waarbij het toompje weg zou gaan of door middel van de vrije hand; waarbij we ook konden kiezen of we dit hoog of laag wilde doen en of het toompje behouden diende te worden. 

Heeft iemand tips voor ons? 


Man55 vond het leuk
ReageerCitaat
Dennixx
 Dennixx
(@Dennixx)
Gast
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 2
26/12/2020 7:52 am  

In het geval van fimosis is het het beste om te kiezen voor een volledige (=strakke) en lage variant (dus met het litteken dicht bij de eikel). Dan is de kans op het terugkomen van de problemen het kleinst (nl nul).

De klemmethode is vooral makkelijker voor de dokter, omdat het sneller/makkelijker is. Ik zou je vrije hand methode aanraden, omdat je dan het type besnijdenis (hoog/laag, los/strak) precieser kan kiezen. Maar vooral omdat je niet terug hoeft te komen om de klem te verwijderen. Met vrije hand ben je in één keer klaar.

Tot slot: hebben jullie ook overwogen of de vader van de jongens ook besneden kan worden? Uit solidariteit, als voorbeeld, en zodat de jongens er net zo uitzien als hun vader.


ReageerCitaat
Anoniem
 Anoniem
(@Anoniem)
Gast
Lid geworden: 9 maanden geleden
Berichten: 1
06/01/2021 3:04 pm  

Beste, 

Ik ben op 14 jarige leeftijd besneden omdat ik een extreem lange voorhuid had en mijn ouders waren bang dat ik hier later problemen mee zou krijgen.

Middels een klem kreeg ik een hoge en matig strakke besnijdenis. Het litteken zat ongeveer 4cm achter de eikel en ik kon het litteken nog net over de eikelrand rollen als ik helemaal stijf was. 

Echter werd mij eikel zo gevoelig dat ik dagelijks ongewenste erecties kreeg en vooral op school en tijdens de gymles was dit erg vervelend en schaamde ik me hiervoor. 

Op mijn 17de heb ik in overleg met mijn ouders me voor de 2de keer laten besnijden. Ik had me zelf dingen opgezocht op internet en wist nu wel wat mogelijk was. Op mijn 14de was ik me niet bewust dat er verschilde soorten waren en hebben mijn ouders beslist met welke stijl ik besneden werd.

Ik ben nu uit de vrijehand laag en volledig strak besneden. Heb geen last meer van ongewenste erecties en seks is gewoon goed. 

Ik ben inmiddels 25 en super blijet het eind resultaat. Ik zou zelf mijn zoon altijd zo strak mogelijk laten besnijden omdat ik het zelf super vervelend vond dat de eerste keer niet strak was. 

En 1 ding wil je niet en dat is 2x moeten herstellen van deze operatie


Man55 vond het leuk
ReageerCitaat
Anoniem
 Anoniem
(@Anoniem)
Gast
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 2
09/01/2021 7:33 pm  

Ik heb op 20 jarige leeftijd zelf besloten een besnijdenis te ondergaan. Ik heb voor een hoge besnijdenis gekozen met behoud van het toompje. Het voordeel van een hoge besnijdenis is dat de gevoelige huid aan de binnenkant van de voorhuid (wanneer de eikel bedekt is) behouden blijft. Esthetisch vind ik een hoge besnijdenis ook mooier dan een lage. Bij een lage besnijdenis heb je vrijwel geen beweegbare huid voor tijdens masturbatie.


ReageerCitaat
Man55
(@man55)
Reputable Member
Lid geworden: 12 maanden geleden
Berichten: 43
22/07/2021 5:32 am  

Ik zou ook kiezen voor de vrije hand methode. En koos dan ook voor mooi strak en laag besneden. Ik heb me laten besnijden toen ik 33 was. Liep er voor die tijd lang mee rond en ik ben blij dat ik het heb laten doen en ben erg tevreden over het resultaat 

Lekkerding


ReageerCitaat
Man55
(@man55)
Reputable Member
Lid geworden: 12 maanden geleden
Berichten: 43
22/07/2021 5:36 am  

Als ik het weer zou doen koos ik voor een lage besnijdenis mastuberen is geen probleem of je pakt glijmiddel of een seks tool nep kutje vind ik meestal heerlijk 

Gr.

Lekkerding


ReageerCitaat
Man55
(@man55)
Reputable Member
Lid geworden: 12 maanden geleden
Berichten: 43
23/07/2021 11:59 am  

ik vind het juist lekker die ongewenste erectie’s en dat mijn eikel lekker gevoelig is vind ik ook niet erg. Ik ben zelf ook besneden beetje losjes als ik het opnieuw zou doen dan lekker strak met een permanente blote eikel

Lekkerding


ReageerCitaat
mark
 mark
(@mark)
Gast
Lid geworden: 2 maanden geleden
Berichten: 1
09/08/2021 4:04 pm  

 

Ik had al een paar jaar last van toenemende phimosis en een te lange voorhuid en ben daarom ongeveer een jaar geleden besneden met de losse hand in een kliniek. Samen met mijn vriendin heb ik gekozen voor laag en strak omdat ons dat het beste leek.

Ziet er op zich mooi uit maar heb vaak last van spontane erecties en die zijn nu zo strak dan mijn penis er door omhoog wijst en er geen enkele beweging meer in de huid zit. Op zich ook niet zo erg maar daardoor blijft hij zolang stijf dat ik er niet meer naar een sauna durf omdat ik bang ben dat ik de hele tijd met een stijve rondloop als ie een keertje hard wordt. Mijn vriendin vind het grappig dat ik me er zorgen over maak, maar ik schaam me er voor en durf niet met haar mee.

gr Mark 21


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub