Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Besnijdenis en toompje verwijderen  

  RSS

Rick
 Rick
(@Rick)
Gast
Lid geworden: 8 maanden geleden
Berichten: 1
18/08/2019 1:32 pm  

Ik moet een besnijdenis krijgen vanwege een te nauwe voorhuid. Alleen bij een besnijdenis kun je ervoor kiezen of je het toompje wil laten zitten of laten verwijderen.

Als ik op internet lees over toompje laten zitten of het toompje verwijden wordt ik niet veel wijzer. Want als je het toompje laat verwijderen krijg je een mooier resultaat. En als je het toompje laat zitten dan zou je penis meer gevoelig blijven.

Misschien zijn er mensen op dit forum die mij meer informatie kunnen geven over wat ik moet doen. Zal ik het toompje laten verwijderen of niet?

 

 


ReageerCitaat
Topic Tags
Bas
 Bas
(@Bas)
Gast
Lid geworden: 12 maanden geleden
Berichten: 3
20/02/2020 8:53 pm  

Hoi! Ik heb het toompje laten verwijderen. Wat je schrijft klopt, het resultaat is mooier maar de penis is minder gevoelig. In mijn geval een voordeel, omdat ik last had van snel klaarkomen. Nu houd ik het langer vol. Maar zeker waar, de penis is minder gevoelig en bij andere mannen kan dit een nadeel zijn. 


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub