Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Beter laat dan nooit  

  RSS

Bas
 Bas
(@Bas)
Gast
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 6
20/02/2020 9:20 pm  

Als kind hoorde ik het woord benijdenis voor het eerst in Bijbels verband. Als tiener in de jaren ’70 liet die geachte me niet meer los. Hoe zou het zijn om besneden te zijn? Die wens werd steeds sterker, maar de grens om hiermee naar de dokter te gaan was te hoog. Er was geen enkele medische noodzaak en ik schaamde me dood.

Toen ik 50 was kwam dit verlangen andermaal in alle hevigheid opzetten. En toen ik las over besnijdeniskliniken heb ik besloten de stap te zetten. Ik heb mijn partner kort ingelicht, hij vond het goed en ik heb het laten doen.

Ik zat in de besnijdeniskliniek dus als volwassene tussen de moslimfamilies die één van hun jongens lieten besnijden. Dat was wel een vreemde gewaarwording, maar iedereen was zo met zichzelf bezig dat niemand op mij lette.

Ik had mijn voorkeur opgeschreven. In ieder geval zo stak mogelijk, hoog besnijden (= het binnenblad sparen) en het frenulum verwijderen. De dokter raadde mij de hoge besnijdenis af. Dan kon je op mijn leeftijd een lelijke rand als litteken overhouden. Dus dan maar laag.

De ingreep verliep snel en pijnloos, daarna naar huis. Ik was alleen gekomen, met openbaar vervoer en had echt nergens problemen mee. De zwelling hield wat lang aan, maar verdween na zo’n tien weken helemaal. En wat ben ik blij dat ik het heb laten doen.

Ik vind besneden veel mooier en opwindender. Het is ook echt een stuk hygiënischer. Makkelijker ook, de voorhuid zit met plassen niet meer in de weg.

Als het gaat om seksualiteit is besneden zijn wel degelijk een verschil. Ik kwam vroeger snel klaar, nu ik het frenulum heb laten verwijderen duurt dat beslist langer. Door me zo strak mogelijk te laten besnijden is het masturberen een stuk moeilijker geworden. Maar ook spannender.

Achteraf denk ik alleen maar: dit had ik eerder moeten doen.


ReageerCitaat
Topic Tags
Marinus
 Marinus
(@Marinus)
Gast
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 1
27/05/2020 9:12 pm  

Ik ben 83 jaa en veel te nauwe voorheid.ik ben er bang voor en ik vraag me af  of dit nog wel kan?En daarna 6 weken pijn?


ReageerCitaat
Albert
 Albert
(@Albert)
Gast
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 5
08/06/2020 6:19 am  

Het kan op alle leeftijden, ook met 83. Alleen heb je er minder jaren nog plezier van dan de meeste anderen.

De meeste mannen ervaren geen of nawelijks pijn. Wel een paar weken 'enig' ongemak. Lees de ervaringsverhalen.


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub