Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

[Opgelost] Genezing na besnijdenis met klem bij volwassene  

  RSS

Tom
 Tom
(@tom)
Nieuw lid
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 1
01/09/2019 6:45 pm  

Hallo, iets meer dan drie weken geleden ben ik (20) besneden met de klemmethode.

Hierbij ontstaat er vaak een korst op een gedeelte van de overgebleven binnenhuid (waarom eigenlijk?), bij mij bedekt die 1cm van de 2cm overgebleven binnenhuid wat volgens mij niet abnormaal is als ik sommige plaatjes op internet bekijk. Het probleem bij mij is echter dat als de penis volledig slap is, een deel van de schacthuid over de wond heengaat; de helft van de wond. Een minuut of tien later gaat de schachthuid vastzitten aan het nog zichtbare deel van de wond waar een meer zichtbare korst zit. In erectie wordt dit overigens steeds weer losgetrokken van het bovenste deel van wond. Van dit probleem heb ik vooral aan de bovenkant last, en in minder mate aan de zijkant de penis. Aan de onderkant gaat het wel helemaal goed.

De korst bevat overigens niet meer het necrotische stukje overgebleven huid wat door de klem is afgeklemd, dat is er al af. Dat moest ik losweken met Biotex, wat gelukt is.

Zijn er meer mensen die dit ervaren hebben? En geneest dit daarna wel goed? Moet ik nog iets doen? Of juist niet?

De antwoorden van de besnijdiskliniek vind ik tot nu toe niet echt bevredigend. Er wordt mij niet duidelijk wat ik precies wel of niet moet doen, en hoe het uiteindelijk zal genezen.


ReageerCitaat
Sladter
(@sladter)
Nieuw lid
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 1
29/06/2020 6:57 pm  

Bedankt voor dit onderwerp! Ik kan u alleen maar zeggen dat de stress na deze operatie mij geholpen heeft met CBD olie - een geweldig instrument voor dergelijke gevallen. Trouwens, het helpt niet alleen tegen stress, Lees voor jezelf!


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub