Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Mijn besnijdenis - uitnodiging om over jouw besnijdenis te vertellen  

Pagina 4 / 4 Vorige
  RSS

Man55
(@man55)
Reputable Member
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 43
21/07/2021 10:42 am  

Mooi verhaal Erik en ook fijn dat je weer alles kunt ik hou het kort. Bij mij was de 1 e keer mastuberen ook spannend ik vond het heerlijk. En ik ben nu ook tevreden met mijn pik 

Lekkerding


ReageerCitaat
rich
 rich
(@rich)
Gast
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 1
22/09/2021 12:26 am  

Ik ben anderhalve week geleden besneden.

Ik had al wat langer last van een lange voorhuid en ik kon ook mijn eikel door fimosis niet over mijn voorhuid krijgen. Ik had er op zich geen last van maar het gebied stonk best wel vaak. Ik denk voornamelijk vanwege de urine en sperma die mogelijk achterbleef in mijn voorhuid. Echt goed schoonmaken daarachter was vanwege de nauwe voorhuid bijna niet te doen. Mijn voorhuid wat oprekken en wat water erin laten lopen was eigenlijk het enige wat ik kon doen.

Na lang wikken en wegen toch maar besloten om dat voorhuidje eraf te laten halen. Afspraak gemaakt bij een besnijdeniskliniek en kon zeer snel terecht. Op de dag van de besnijdenis uiteraard wel zeer zenuwachtig, maar de dokter vertelde gewoon netjes wat hij ging doen en probeerde me wat gerust te stellen.

 

Eerst werd het uiteraard verdoofd. De prikken die in de penis gezet worden en voornamelijk de eerste is best wel pijnlijk. Zeker omdat hij met die naald wat in je penis draait. Nadat de verdoving in begint te werken wordt de pijn snel minder. Nadat alle verdovingen gezet waren moest ik even wachten. 10 min later werd ik naar een andere kamer gebracht. Eerst wat info gehad over de nazorg en daarna mocht ik op het bed/tafel gaan liggen. Broek uit en wachten op de dokter. Na het testen of het goed verdoofd was zijn ze gaan snijden en ik denk zo 10-15 min later waren ze klaar. Voordat ze het inpakten met verband mocht ik nog even naar het resultaat kijken. Zag er mooi uit en ook wel een beetje bizar om mijn volledige eikel zo bloot te zien. Na het verbinden mocht ik naar huis.

Zeker de eerste dagen was het best wel afzien. Een zeer gevoelige eikel die elke aanraking niet echt fijn vond. Gaasjes met vaseline zijn de ultieme oplossing hiervoor. Na een dag of 3-4 werd de gevoeligheid van de eikel al een stukje minder. Nu anderehalve week verder kan ik mijn penis zonder gaasje gewoon in de onderbroek dragen. Bepaalde plekken zijn nog steeds wel wat pijnlijk, maar dit komt omdat er nog hechtingen inzitten en het nog niet volledig genezen is.

Ik ben in ieder geval blij dat ik de stap gezet heb en ik denk dat het resultaat zeer mooi gaat zijn wanneer volledig genezen is.


ReageerCitaat
Jaap
 Jaap
(@Jaap)
Gast
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 1
05/10/2021 10:47 pm  

Leuk om alle ervaringen te lezen!

Ik ben 3 weken geleden besneden op mijn 39e, nadat ik terugkijkend al mijn hele leven last heb gehad van een te nauwe voorhuid. Hierdoor lukte het bijna niet om de voorhuid tijdens een erectie helemaal naar achteren te trekken, of voelde het in ieder geval niet prettig.

Achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen, maar toen ik een tiener was wist ik niet beter en tijdens de sex ging het meestal redelijk okay, op wat pijnlijke ervaringen na. Enige was wel dat mijn voorhuid na 1x sex vrij “rauw” werd van het geschuur en een 2e keer nooit lekker voelde en ik er daarom ook van afzag. Eigenlijk begon ik pas te begrijpen wat er aan de hand was door porno te kijken en daarn kritisch naar m’n eigen piemel te kijken.

Omdat de sex sinds afgelopen jaar minder fijn begon te voelen, heb ik toch de stap naar de huisarts gezet. Die constateerde een te kort toompje, dus ben ik in overleg met de uroloog begonnen om het toompje door te laten snijden onder verdoving. De prik was vervelend, daarna was de ingreep binnen tien minuten klaar en de pijn naderhand van heel korte duur.

Enkele maanden verder bleek het probleem niet verholpen, dus heb ik alsnog om een besnijdenis in het ziekenhuis gevraagd. Op basis van een medische indicatie kon dit vergoed worden door de verzekeraar.

In verband met Covid duurde het nog enkele maanden voor ik aan de beurt was, maar half september was het eindelijk zover. De uroloog had me vantevoren uitgelegd dat masturberen nooit meer hetzelfde zou voelen.

Op de ochtend zelf ging ik vrij zorgeloos naar de behandelkamer. Na de voorbereiding kreeg ik een prik aan beide kanten van m’n piemel, aan de basis. Dit voelde erg vervelend, maar tien minuten daarna was alles gevoelloos. De ingreep zelf duurde 30 minuten en er werd veel gepraat over koetjes en kalfjes.

Op de periode die erna zou komen heb ik me flink verkeken, ik was er eerst vrij laconiek over. Toen ik het ziekenhuis uitliep voelde ik me nog super, maar eenmaal thuis was de verdoving uitgewerkt en begon de stekende pijn. Het advies was om 4x per dag 2 paracetamols te nemen, maar ik lag een uur lang op de bank te vergaan van de pijn. M’n vriendin heeft Diclofenac van de apotheek gehaald om erbij te slikken, en toen werd het snel beter. Een tip voor mannen die zich ook willen laten besnijden: slik diclofenac erbij!

M’n piemel was helemaal verbonden met gaas, alleen het pisgaatje was open en ik kon zien dat de eikel vrij beurs en blauw was. Geen leuk gezicht 

De volgende ochtend werd ik om half 5 wakker van m’n odol: heel veel pijn. De hechtingen gaan dan spannen en er ontstonden kleine bloedinkjes. Dit zou de komende 1,5 week nog aanhouden. Niks ernstigs, en goed om te meteen te merken dat de erecties het nog deden, maar niet prettig wakker worden.

Elke ochtend eerst gaan douchen, de piemel zo weinig mogelijk in contact laten komen met water, en daarna het gaas verschonen. Tip: neem gaas waar vaseline in zit. Dat hecht zich niet aan de wond vast. Ik had losse vaseline (op steriele basis uit een tube) en smeerde dat op het verband voor ik het aanbracht. Niet ideaal.

Ik schrok wel van m’n piemel de eerste keer zonder verband: overal hechtingen in het rond, de eikel donkerrood/-blauw en heeeeeel gevoelig. Zelfs een briesje erlangs deed me bij wijze van spreken in elkaar krimpen. De eerste twee dagen ben ik thuis op de bank gebleven en liep ik wijdbeens naar de koelkast en toilet enz.

Vanaf dag 3 ben ik weer gaan werken. Ik had wat strakkere boxers/onderbroeken bij hema gekocht, die hielden het zaakje redelijk op z’n plek. Ook deed ik een extra gaasje op de plek waar m’n eikel in de onderbroek zou komen, want elke aanraking was te gevoelig.

Achteraf had ik beter wat langer thuis kunnen blijven, ik liep vrij gek rond haha.

Na 2 weken ben ik begonnen om elke avond een bad te nemen, en toen ben ik ook pas zonder gaas beginnen te lopen. Eerder lukte gewoon niet. Fietsen deed ik staand, zitten was niet mogelijk. De eikel was inmiddels weer hersteld, en de erecties zijn zonder pijn. Door de langere aanraking met het water werden de hechtingen ook wat soepeler, evenals de wondkorstjes. M’n piemel stonk wel gedurende de dag: echt goed schoonmaken was nog pijnlijk maar heb het zo goed en kwaad gedaan als lukte.

Na 2 weken heb ik ook voor het eerst gemasturbeerd. Een heel nieuwe ervaring: er is geen voorhuid meer en de huid was nog vol hechtingen, dus heb glijmiddel op m’n eikel gesmeerd en ben een half uur lang gaan wrijven. Normaal was een minuut vaak aftrekken al voldoende.  Ik moet zeggen dat het orgasme een stuk intenser was, maar ook nog wat behelpen. Soms mis ik de voorhuid wel, ik hoop niet dat het elke keer een half uur duurt.

Ik las dat de hechtingen na 1 tot 2 weken zouden loslaten, maar ik heb ze pas na 3 weken er zelf uitgehaald (ze waren her en der geknapt en begonnen voorzichtig los te laten). Fietsen gaat ook weer zittend, en ik voel dat de eikel een stuk ongevoeliger is geworden. Toch blijft het soms vreemd voelen: echt “naakt” en er zit niks meer omheen om het te beschermen. Ik heb nog niet gesport, en kijk ook uit met m’n kleine kids die hun handen of voeten soms net verkeerd neer weten te zetten.

Het enige waar ik nog onzeker over ben is de wondrand onder de eikel: due bestaat uit een dikke vleesrand met allerlei vouwen en bobbels erin. Ik hoop dat die eruit gaan, ik vind het vrij lelijk zo. Uit een tekening die ik heb gevonden via Google op “besnijdenis” lijkt alsof het normaal is na de ingreep, een rand van “rondjes” onder je eikel, maar ik hoop wel dat het uiteindelijk een platte huid wordt met zo weinig mogelijk littekenweefsel. Misschien is 3 weken wat te prematuur om hier over te oordelen. Heeft iemand hier ervaring mee?

Al met al kan ik nog niet met zekerheid zeggen of ik tevreden ben met het resultaat. Je leven staat echt een paar weken stil, er is veel pijn, je kan niet sporten / sexen / lekker wandelen en op je werk je gang gaan. Daarnaast heb ik nog geen sex gehad, en ik heb er ook nog geen zin in omdat m’n huid nog niet helemaal genezen is. 

Ik hoop jullie over een paar weken van een update met goed nieuws te voorzien. Groetjes!


ReageerCitaat
Ronny
 Ronny
(@Ronny)
Gast
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 1
10/10/2021 6:56 pm  

Dag,

Vanuit West Vlaanderen

Ik ben enkele jaren terug besneden, laag maar losjes, weet er iemand of hier bij ons strak kan worden besneden ??

Volgens een laatste bezoek aan een Urloog zou dat niet kunnen (of mogen) ??

Ik zou het namelijk heel stak willen, dat lijkt veel mooier en nog hygiënischer ook volgens mij.

Alle adressen welkom.

Gr Ronny


ReageerCitaat
robdenbosch
(@robdenbosch)
Gebruiker Moderator
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 13
10/10/2021 7:22 pm  

Dag Ronny, 

Als je uroloog in het ziekenhuis het niet wil, vraag hem dan eens of er een collega is die het wél wil doen.  De urologen die ik ontmoet heb verschilden ook van mening. Daarnaast heb je ook in Vlaanderen toch private klinieken? 

Bedenk in ieder geval dat je eens bekijkt hoeveel er nog af kan als je een erectie hebt. Dát is maatgevend. Als er dan nog los vel is, dan kan er heus nog wel wat af hoor, dat moet je ook gewoon tegen de uroloog vertellen als het zo is. 

Groetjes van Rob


ReageerCitaat
Man55
(@man55)
Reputable Member
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 43
10/10/2021 8:48 pm  

Hoi Ronny ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat jij straks mooi besneden bent succes

Lekkerding


ReageerCitaat
Dennis
 Dennis
(@Dennis)
Gast
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 2
15/10/2021 5:39 am  

Urologisch Centrum Noordwest Vlaanderen (in Brugge e.o.) biedt ook (her)besnijdenis van volwassen mannen aan.  Volgen hun filmpjes op Youtube zijn ze gespecialiseerd in 'complete' besnijdenissen (=laag&strak).


ReageerCitaat
Mike
 Mike
(@Mike)
Gast
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 1
30/10/2021 11:22 pm  

Vanuit Roosendaal. 

  • Ben ongeveer 10 jaar geleden besneden door een euroloog i.v.m terugkerende phimosis. helaas had de euroloog in Bravis ziekenhuis denk ik een beetje haast en heeft maar ongeveer 4 hechtingen geplaatst waardoor het vrij snel binnen een paar dagen knapte. ik kon letterlijk binnen in mijn penis kijken. De wond heeft enkele maanden open gelegen waardoor het uiteindelijk niet mooi dicht groeide. Ben toen ook terug gegaan maar de euroloog vondt het wel oké en het, gesprek werdt vrij snel afgekapt.

Nu ongeveer 2 weken geleden heb ik een herbesnijdenis
Laten uitvoeren bij een kliniek. 
Ze hebben 2cm extra huid, verwijderd en rondom heel goed dicht gehecht met veel hechtdraad omheen. 
Met als resultaat laag en strak besneden. De eikel is nu altijd bloot.
Ben zeer tevreden.
Het geneest nu heel snel. 
De nachtelijke erectieś zijn nog wel een beetje lastig maar dat komt wel goed.

 


ReageerCitaat
Remi
 Remi
(@Remi)
Gast
Lid geworden: 1 maand geleden
Berichten: 1
06/12/2021 1:49 am  

Ben 40 jaar geleden besneden geweest, want mijn 
Penis kon ik niet wassen, voorhuid te nauw, was super gevoelig na ingreep

ReageerCitaat
Man 42
 Man 42
(@Man 42)
Gast
Lid geworden: 2 dagen geleden
Berichten: 2
15/01/2022 8:39 am  

Dag Rob,

Ik sta ook voor een besnijdenis (nauwe voorhuid) en lees uit jouw reacties dat jij goede ervaringen hebt. Kan je ook aangeven voor welke stijl en welke kliniek of ziekenhuis je hebt gekozen? 

Laats een gesprek met een uroloog gehad die medisch gezien prima kon vertellen wat er aan de hand was en wat er zou moeten gebeuren maar mij niet kon overtuigen dat hij geïnteresseerd was in de esthetische kant van dit verhaal. Iets wat ik ondanks het feit dat het hoe dan ook zal moeten gebeuren, toch wel heel belangrijk vind.

Alvast bedankt voor je reactie.

Mochten anderen willen reageren dan hoor ik het ook graag! 🙂 Benieuwd naar alle ervaringen, tips en trucs.

 

grt 


ReageerCitaat
Man 42
 Man 42
(@Man 42)
Gast
Lid geworden: 2 dagen geleden
Berichten: 2
15/01/2022 8:41 am  

Dag Mike,

 

Goed te lezen dat het nu goed gaat. Ik vrees dus ook een beetje voor urologen in het ziekenhuis die alleen kijken naar de medische indicatie/gevolgen terwijl ik de esthetische kant ook heel belangrijk vind. Kan je aangeven bij welke kliniek je bent geweest voor je herbesnijdenis en hoe je ervaringen daar waren? 


ReageerCitaat
Pagina 4 / 4 Vorige

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub