Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

op 26 jarige leeftijd besneden  

  RSS

MH
 MH
(@MH)
Gast
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 2
14/06/2019 7:27 pm  

Normaal doe ik dit nooit, maar omdat deze forum mij goed heeft geholpen wil ik ook mijn verhaal doen.

ik heb altijd een lange voorhuid gehad, vanaf mijn puberjaren had ik er niet zoveel aandacht aan besteed, maar als je wat seksueel actiever wordt komt het elke keer terug.

als ik een geen erectie heb kan ik zonder ongemak mijn voorhuid helemaal terughalen. maar als ik een erectie heb, gaat dit heel moeizaam. ik moet dan echt heel hard forceren om hem helemaal terug te halen, en als het dan eenmaal is gelukt, krijg ik een hele dikke ring onder mijn eikel.

na veel uitstel en tegen aanhikken heb ik vorig jaar een afspraak gemaakt bij de dokter, waardoor zij mij doorstuurde naar de Uroloog.

Uroloog heeft het zaakje bekeken, en schrijf me een soort zalf voor het `soepel"' te maken. mocht dit niet helpen dan zou een soort van veruimingtechniek worden toegepast onder poliklinische behandeling. zalven ging goed, maar merkte dat het langzaam weer naar de oude situatie ging.

dus weer terug naar de Uroloog en die wou eerst een veruimingtechniek doen vòòr een besnijdenis. de ingreep stede eigelijk niets voor, er werden een paar sneetjes gemaakt onder de voorhuid, was binnen 20 minuten gepiept.

een paar maanden later ging ik iets te hard met de voorhuid naar achteren halen waardoor er van die hele pijnlijke kloofjes ontstonden op de punt van de voorhuid, waardoor ik de voorhuid niet meer naar achteren kon halen. inmiddels een nieuwe huisarts gesproken ( waren verhuisd) en die stelde een besnijdenis voor.

dus ik een afspraak gemaakt voor de besnijdenis, de Uroloog zei zelf ook mocht de verruimingstechniek niet helpen, dan doen we de besnijdenis. zo gezegd zo gedaan, volgende maandag afspraak met de anesthesist want dit gebeurd onder volledige narcose.ik zou worden opgeroepen wanneer ik aan de beurt was.

dus afgelopen dag ben ik gebeld, en er was een plek vrijgekomen op woensdag 19 juni 2019 besneden in het Diaconessenziekenhuis in Zeist.

ik vind het heel spanend, ik ben ook nog nooit onder narcose gegaan en natuurlijk het hele proces. ik hou jullie op de hoogte.

Mochten jullie vragen / opmerkingen hebben, stel ze gerust. ik wil graag helpen voor mensen die in deze situatie zitten.

 


ReageerCitaat
MH
 MH
(@MH)
Gast
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 2
20/06/2019 2:22 pm  

update 20-6-2019,

Gisterenmiddag mij aangemeld voor de opname, nog steeds heel zenuwachtig, ik kreeg een bed toegewezen op een kamer met 2 andere mannen die ook een ingreep kregen aan hun klokkenspel ( mannen onder elkaar vertellen het wel).

rond 15.30 uur mocht ik naar de voorbereidingskamer, daar krijg je een infuus en word je klaar gemaakt voor de OK. tegenover mij lag een man die op onze kamer lag, gevraagd of alles goed ging, ja prima zei die, is het jou eerst keer?  Ja zei ik, maak je maar geen zorgen het is zo voorbij, je gaat lekker slapen.

even tegen vieren was ik aan de beurt, nogmaals alles gevraagd, naam geboortedatum, alles klopte dus k mocht mee naar de OK.

daar aangekomen een heel team van anesthesisten OK assistenten en natuurlijk de Uroloog. ik werd weer helemaal aangesloten op de apparatuur ( bloeddruk, hartslag etc) leuk praatje gemaakt, en vroegen ook of het ik het spannend vond (duh).

moment van de waarheid na alle laatste controles kreeg ik een kapje op en werd het slaapmiddel toegediend, ik voelde het wel door mijn lichaam gaan en na 5 hoogstens 6 seconden was ik weg.

een klein uurtje later tegen vijven werd ik wakker, beetje gedesoriënteerd werd gelijk geroepen: o kijk daar is meneer ook al 🙂 kreeg gelijk een ijsje voor het rare gevoel in je keel omdat je een soort van beademingsbuis krijgt als je slaapt. en van de suikers werd je ook al lekker wakker van.

stiekem even onder de dekens gekeken en het zag er vrij rustig uit, geen bloedingen deed ook totaal niet zeer.een half uurtje later mocht ik weer naar de kamer toe.

terug op de kamer vroeg gelijk hoe het ging, nou prima, lekker geslapen en niks van meegekregen. op de kamer kreeg ik een broodje met kaas en glas melk ( had de hele dag niks gegeten i.v.m. nuchter zijn) dus dat ging er ook wel in.

wat later werd de bloeddruk gemeten, die was ook prima, en moest ook gelijk plassen dus dat ook gelijk gedaan. maar dat plassen is inderdaad een heel ander gevoel dan met voorhuid echt heel bizar. maar totaal geen pijn, ook geen bloed.

en rond 19.00 werd ik opgehaald en mocht ik lekker naar huis.

voordat ik naar bed ging even weer gekeken en het zag er prima uit, heel mooi gehecht. ik durf het nog niet helemaal naar achteren te halen want de hechtingen staan nog best strak. in de ochtend natuurlijk de eerste bekende ODOL, maar dat is echt een plaatje geworden, geen gedoe meer met voorhuid dat te lang is, het ziet er echt heel mooi uit, natuurlijk doen de hechtingen pijn, dus de erectie duurde niet zo heel lang als normaal.

ik heb echt spijt dat ik dit niet eerder heb laten doen. dit is, ik meen het echt een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.

ik hou jullie op de hoogte met het het herstel.

 

MH


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub