Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

Spijt van besnijdenis?  

  RSS

Michael
 Michael
(@Michael)
Gast
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 2
16/10/2020 11:55 am  

Een paar jaar geleden heb ik me laten besnijden. Het was mogelijk medisch noodzakelijk, want mijn voorhuid was te nauw (maar ik had nooit ergens last van gehad). De ingreep is goed gegaan, maar achteraf vraag ik me af of ik het had moeten laten doen. Wat ik me namelijk pas tijdens de coronacrisis - waarin ik helaas meer tijd had om te piekeren - ben gaan realiseren, is het volgende.

Het gevolg van besnijdenis is niet zozeer dat je eikel minder gevoelig wordt, maar dat je geen voorhuid meer hebt. Wat ik daarmee bedoel, is dat je de sensatie mist van je voorhuid die over je eikel gaat/ In die voorhuid zitten volgens mij iets van 20.000 zenuwuiteinden. Toen ik ongeveer 16 was (ik ben nu in de 40) kon ik de voorhuid een beetje over de eikel bewegen en dat was heel fijn.

Sinds de ingreep zijn mijn orgasmes minder heftig. Nu weet ik niet of dat komt door de ingreep. Wat ik namelijk vaak hoor, is dat een orgasme tussen je oren zit. Vroeger voelde ik een orgasme door mijn hele lichaam, nu vooral lokaal bij de penis. Heel lekker, maar lang niet zo lekker als vroeger.

De vraag die me nu bezighoudt, is: moet ik kijken naar de mogelijkheid van tugging (oprekken van de overgebleven huid) of voorhuidreconstructie enerzijds of moet ik de situatie gewoon accepteren en zoeken naar manieren om het masturberen en het orgasme fijner te maken.

Ik hoor graag jullie gedachten hierover. 


ReageerCitaat
Me89
 Me89
(@Me89)
Gast
Lid geworden: 12 maanden geleden
Berichten: 1
25/10/2020 7:19 pm  

 

Vaak lijkt iets achteraf altijd beter, het gras groener.

Ik ben niet besneden, maar moet het mastruberen onder de douche met zeep doen.

Mijn voorhuid kan er niet meer tegen.

Dat velletje is niet altijd een plezier, ook met warme temperaturen, vaak irritatie.

Daar heb jij denk ik geen last van.

In pornofilms zijn ook nagenoeg de meesten besneden, dat vormt echt geen beperking.

Het orgasme zit voor 90% tussen je oren, hoe jij je voelt is het belangrijkst.

Als jij functioneel een orgasme kunt krijgen is dat gewoon in orde, dat staat daar los van.

Ik heb ook weleens mindere tijden, zeker nu met corona.

Ga niet zitten piekeren over dingen.


ReageerCitaat
Max
 Max
(@Max)
Gast
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 3
29/12/2020 8:23 am  

Hallo Michael,

Ik begrijp precies wat je bedoeld, ik heb hetzelfde.Ik heb me in 2013 laten besnijden omdat mijn toompje te kort was, daardoor soms pijn bij de sex.Verder had ik gewoon een normale voorhuid.Mijn vader had zich ook laten besnijden op jonge leeftijd, hij zei gewoon doen, lekker schoon en makkelijk onder de douche enz.Ik kon ook niet veel negatiefs vinden op internet over besnijdenissen, dus ik dacht ik ga het maar doen.lang verhaal kort;

Gevoel in de eikel is veel minder, sensatie mis je van de voorhuid,orgasme is minder heftig.Best wel klote om achteraf te constateren,stomste fout uit mijn leven! Maar je doet er niks meer aan helaas, ik ben soms ook wat depri hierover, maar ja je moet het accepteren en je kunt het niet terug draaien, ben er ook al mee naar de dokter geweest, die had me ook beter moeten voorlichten over die gevoelszenuwen die er in de voorhuid zitten aan de binnenkant, dan had ik het al niet gedaan, maar volgens mij wist hij dat niet eens..Sterkte ermee, probeer de focus te verleggen naar wat je nog wel kan,groeten!


ReageerCitaat
Max
 Max
(@Max)
Gast
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 3
29/12/2020 8:39 am  

Tugging heb ik ook wel aan gedacht,maar dat duurt jaren en dan heb je nog geen echte voorhuid terug.Ik ben trouwens 43,als je meer wilt weten laat maar weten Michael


ReageerCitaat
Bert
 Bert
(@bert)
Actief lid
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 3
31/05/2021 3:06 pm  

er is een product op de markt waardoor de eikel weer gevoeliger wordt. Het heet manhood. bedrijf zit in Canada. Heel betrouwbaar. Het is een hoesje dat je kan dragen. Zie de reacties op internet. Zelf heb ik last gehad (maanden) van een hypergevoelige eikel. Ik heb het gebruikt als beschermhoesje voor mijn eikel en heb zo mijn leven weer op kunnen pakken. 

This post was modified 5 maanden geleden by Bert

ReageerCitaat
Bert
 Bert
(@bert)
Actief lid
Lid geworden: 5 maanden geleden
Berichten: 3
31/05/2021 3:06 pm  

er is een product op de markt waardoor de eikel weer gevoeliger wordt. Het heet manhood. bedrijf zit in Canada. Heel betrouwbaar.


ReageerCitaat
Michael
 Michael
(@Michael)
Gast
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 2
11/06/2021 5:14 pm  

Hoi Max, Dank je wel. Was het bij jou medisch noodzakelijk?


ReageerCitaat
Max
 Max
(@Max)
Gast
Lid geworden: 10 maanden geleden
Berichten: 3
28/06/2021 7:02 pm  

Hallo Michael,

Ik heb er zelf een medische indicatie van gemaakt, ik zei dat ik last had tijdens de sex of na de tijd van het toompje, het schrijnende. In het ziekenhuis zei de uroloog dat het een normale voorhuid was, toen heb ik uitgelegd hoe het zat en zei ze dan kan ik je inknippen, spuit in je toompje en dan doorknippen. Ik heb het er met mijn vader en dokter over gehad en die zeiden voorhuid er helemaal af lijkt mooier, ja toen ging ik twijfelen en heb ik het toch maar laten doen bij een besnijdeniskliniek.Met de info die ik nu heb had ik beter kunnen inknippen had ik mijn voorhuid nog gehad, maar ja, te laat. 


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub