Besnijdenis forum

Onze site heeft een forum voor besneden en onbesneden jongens en mannen (hetero/homo/bi) om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag over besnijdenis? Plaats deze dan in het forum! Anderen kunnen jouw vraag wellicht beantwoorden.

Op dit moment is het mogelijk om zonder te registeren een bericht achter te laten!

gevoelige eikel  

  RSS

will
 will
(@will)
Gast
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 3
16/12/2019 9:44 pm  

Bete forumleden,

Ik ben een week geleden besneden op 24 jarige leeftijd vanwege phimosis. Dit ging allemaal perfect. Nu zit ik met een probleem: ik heb een erg gevoelige eikel. Het is ondragelijk om deze bloot in de broek te dragen zonder een gaasje met vaseline erover (voor de wond). Ik wil graag de eikel wat ongevoeliger maken. 

Nu zag ik als tip staan dat looizuur in thee zou helpen om een hoornlaag te kweken op de eikel. Hebben hier andere mensen ervaringen mee? Ik snap dat het bloot dragen van de eikel en masturberen helpt om de eikel ongevoeliger te maken, alleen is deze gewoonweg te gevoelig om dit te doen.

 

Ik hoor het graag!


ReageerCitaat
JorisUtrecht030
(@jorisutrecht030)
Actief lid
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 2
15/09/2020 5:59 pm  

Hi,

Over 3 weken moet ik besneden worden en ik ben mega zenuwachtig. Niet om de wond of hechtingen oid, maar omdat mijn eikel ook zo bizar overgevoelig is. Als ik hem aanraak lijkt het wel alsof er een mes in wordt gestoken. Ik herken me dus in jouw verhaal en vraag me af hoe het bij jou is verlopen na jouw besnijdenis met je eikel. Ik hoop dat jij of iemand anders met ditzelfde probleem mij meer kan vertellen en (hopelijk) geruststellen!

Ik hoor het graag!


ReageerCitaat
Leo
 Leo
(@Leo)
Gast
Lid geworden: 3 maanden geleden
Berichten: 4
18/10/2020 7:36 am  

Als het goed is moet na een tijdje de eikel minder gevoelig worden. Ik ben zelf ook besneden al in 1997. Gaat bij mij prima eerste weken ook gevoelig toen ik na een paar weken genezen was toch heerlijk kunnen klaarkomen. 


ReageerCitaat

Reageer


  
 
Share:

Regels Forums

Lezen en reageren op berichten
Berichten lezen kan iedereen. Reageren op berichten kan alleen als je je registreert. Hierbij moet je een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, en een (geldig) e-mail adres opgeven. Deze gegevens zullen uitsluitend t.b.v. de forums worden gebruikt

Beledigingen
Berichten die andere gebruikers kunnen beledigen zijn niet toegestaan

Seksualiteit
Ervaringen uitwisselen over hoe seksualiteit besneden en onbesneden wordt ervaren, is toegestaan. Berichten die als enig doel hebben elkaar op te geilen zijn daarentegen NIET toegestaan

Onderwerp van berichten
Berichten die niets met het onderwerp van deze site te maken hebben, worden verwijderd

Commerciële berichten
Commerciële berichten mogen in de forums niet geplaatst worden

Verwijdering berichten
De beheerder van deze site is ten allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen berichten te verwijderen

Verwijdering gebruikers van de forums
Gebruikers van de forums die zich niet aan bovenstaande regels houden of anderszins berichten met onaanvaardbare inhoud plaatsen, kunnen verwijderd worden

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub